Route N9 de Suzette, 84340 Malaucene, France
+33 9 87 55 79 20

wine-food-bed

Le Pont de l’Orme is not your regular B&B, but a class on it’s own. Discover our rooms and the restaurant or directly book your stay with us.

Geert en zijn partner Alberte maakten, samen met enkele Belgische investeerders, hun droom waar en gaven het charmante pand een geraffineerde make-over. Meubelontwerpster en vintage-expert Bea Mombaers en haar zus Christie richtten het interieur in met een feilloos gevoel voor stijl. Het resultaat is puur en ongekunsteld, ingetogen en bezield.

Geert heeft een neus voor wijn én gin. De wijnbar van Le Pont de l’Orme is gul gevuld met topwijnen uit de streek en een selectie Belgische premiumgins zoals Copperhead.

WINE

FOOD

B&B

Discover

The Provence

Provence gaat heel vanzelfsprekend samen met charme en het goede leven, dus bij uitstek geschikt als vakantiebestemming! Met zijn vredige heuvels waar we de krekels kunnen horen zingen, de prachtige lavendelvelden en olijfboomgaarden…

la douce France

Aan de voet van de Mont Ventoux, in het historische dorp Malaucène, ligt de betoverend mooie B&B Le Pont de l’Orme – het gedroomde vakantieadres voor levensgenieters. Hier beleef je la douce France op z’n best. In een omgeving die tot de verbeelding spreekt en de zinnen prikkelt.

Restaurant

Ook de keuken is van de bovenste plank: de chef trakteert de gasten op topproducten uit de streek, in hun puurste vorm – een feest voor oog, neus en smaakpapillen.

Comfort with character

Le Pont de l’Orme heeft vijf ruime kamers met veel comfort en karakter, een zwembad voor luilekker plonsplezier of verfrissing, en een park van liefst zes hectare om te verpozen in het groen.

La lavende

€125,- (single)
€135,- (2 people)

per night (breakfast included)

Le laurier

€125,- (single)
€135,- (2 people)

per night (breakfat included)

Le romarin

€125,- (single)
€135,- (2 people)

per night (breakfast included)

L’estragon

€105,- (single)
€115,- (2 people)

per night (breakfast included)

Le basilic (family room)

€175,- (2 people)
€185,- (4 people)

per night (breakfast included)